Reisvoorwaarden fotografiereizen

Hieronder zijn alle voorwaarden beschreven die betrekking hebben op ons reisaanbod. Lees deze goed door. Door u via Taiga Travel aan te melden voor één van deze fotografische cursusactiviteiten verklaart u zich automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Algemene Reisvoorwaarden

De Algemene Reisvoorwaarden van Taiga Travel.

Buitenlandse fotografiereizen naar Finland en Noorwegen

Inschrijving

Vanaf 2019 is mogelijk om een deel van de fotografiereizen naar Finland en Noorwegen rechtstreeks bij Taiga Travel te boeken. Bij deze aanmelding wordt u om de volgende gegevens gevraagd:

U schrijft zich in door het boekingsformulier ingevuld aan ons te retourneren. Zodra wij uw inschrijving in goede orde ontvangen en verwerkt hebben ontvangt u van ons nader bericht. Bij goedkeuring ontvangt u van STO-Garant een e-mail met daarin informatie over het voldoen van de betaling.

Als wij uw vlucht voor u gaan regelen ontvangt u hier nadere informatie over alsmede een formulier voor uw passagiersgegevens. Verder ontvangt u ruim voor aanvang van de reis e-mail met nadere informatie en een formulier waarop u, indien van toepassing, reisverzekeringsgegevens, dieetwensen en persoonlijke medische achtergrondinformatie aan ons kenbaar kunt maken.

Vluchten

Op het boekingsformulier kunt u aangeven of wij uw vluchten voor u dienen te boeken en onder welke voorwaarden dit gebeurt.

Hoe gaat Stichting Taiga Travel om met uw persoonsgegevens?

T.b.v. uw persoonsgegevens is een separaat privacy verklaring opgesteld, deze kunt u hier vinden.

Betalingsgegevens aanbetaling en definitieve reissom

Na aanmelding ontvangt u van ons een factuur. U ontvangt een e-mail van STO Garant met informatie over het voldoen van zowel de aanbetaling (indien van toepassing) als het restbedrag.

Garantieregeling

Stichting Taiga Travel heeft zich aangesloten bij STO-Garant om te voldoen aan de wettelijke eisen omtrent de garantieregeling.

In geval van faillissement of surseance van betaling van Stichting Taiga Travel zal het boekingsbedrag van de reiziger wordt vrijgegeven aan Stichting Take Over (STO). STO zorgt vervolgens voor de juiste (financiƫle) afhandeling met de reiziger.

Voor de onderstaande pakketreizen die u rechtstreeks via ons boekt is de garantieregeling van STO Garant van toepassing. Het gaat om: